Samenwerking in de zorg

Samenwerking is in het belang van de patiënt

 

Om de eigen sterke punten verder te benutten, werkt Fysio Quality als gespecialiseerde praktijk voor bewegingszorg samen met andere (para)medici in Amstelveen en omstreken. Afhankelijk van de vereiste expertise wordt samen gezocht naar het juiste behandelteam voor uw klachten.

 

Slimmer Support

WIL JE EEN GEZOND GEWICHT BEHALEN EN BEHOUDEN?

Je wilt graag kilo’s kwijt of graag aankomen door gezonder te eten, maar weet je niet hoe?

Je wilt je sportprestaties verbeteren met behulp van uitgebalanceerde voeding of wil je juist
door goede en gezonde voeding minder blessuregevoelig zijn?

Je wilt langer intensief kunnen trainen of sneller herstellen na een zware inspanning?

Jij wilt dit bereiken door gezond en bewust te eten, te leven en te bewegen, maar heb je hier support en coaching bij nodig?

Je hebt last van hormonale klachten (menstruatie, zwangerschap of overgang) en je hebt hulp bij het vinden van een balans in de hormonen nodig om de klachten te verminderen door te letten op je voeding en je leefstijl?

Ik bied support, advies en handvaten bij het bereiken van je doel aan de hand van een persoonlijk en realistisch plan van aanpak.

Fit en in balans zijn en voelen begint met goede voeding.

Antoinette Aris -Leefstijlcoach, gewichtsconsulent en voedingscoach voor sporters, bij hormonale klachten, voor kinderen

Telefoon : 06 – 27166542

E-mail : info@slimmersupport.nl

 

 

Lo-A-Njoe Reflextherapie

VoetreflexPlus therapie is een natuurgeneeskundige therapie. Het is een massagetherapie waarbij men ervan uitgaat dat het hele lichaam in de voeten vertegenwoordigd is. Daniëlle Lo-A-Njoe: “Omdat lichaam en geest een eenheid vormen, kan ik via het masseren van de voeten zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid van jou positief beïnvloeden. Ik ga hierbij uit van de gedachte van de reflexzones. Dit in tegenstelling tot andere massagetechnieken waarbij men gericht is op het masseren van het lichaamsdeel waar men op werkt. Er wordt vanaf de knie gemasseerd, zorg ervoor dat het onderbeen makkelijk ontbloot kan worden zonder te knellen. Ook krijgt u een ontspannend voetbad.”

Bij TuiNa (Chinese lichaamsmassage) wordt druk uitgeoefend op de meridianen (energiebanen) en op specifieke punten (acupunctuurpunten) op deze banen. Als gevolg van emotionele of fysieke problemen kunnen deze meridianen geblokkeerd raken. Daniëlle Lo-A-Njoe: “Om deze blokkades op te heffen, masseer ik die specifieke punten (acupunctuurpunten) die op de meridianen liggen. Hierdoor zal de Qi (levensenergie) en de bloedcirculatie weer vrij kunnen stromen.”

Daniëlle Lo-A-Njoe – voetreflexologe

Telefoon / WhatsApp : 06 – 22 15 62 15

E-mail : loanjoereflextherapie@gmail.com

 

 

Sportpraktijk Bruce Fritz

Kliniek voor fysiotherapie & topsport

Bruce Fritz MSc, manueel therapeut

Adres : Rutherfordstraat 25, 1ste verdieping

2014 KA Haarlem

www.brucefritz.nl

Telefoon : +31611495566

Wil jij terugkomen op je oude niveau? Of beter?!