Siebe Jagersma

Sportrevalidatie

 

Siebe is een sportieve fysiotherapeut die graag inzicht krijgt in het hele plaatje. Hij is actief als voetballer en zaalvoetballer. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk herstel is en dat herstellen helaas soms lang kan duren na een blessure. Met zijn enthousiasme en positieve instelling helpt Siebe patiënten hun doelen te behalen.

 

Siebe’s visie op fysiotherapie is dat geen enkel persoon hetzelfde is en dat elke klacht of blessure uniek is. Hij stelt op basis van de diagnose een persoonlijk behandelplan op en begeleidt de patiënt op weg naar herstel. De sportrevalidatie van sportblessures (in het bijzonder de behandeling bij voorste kruisband revalidatie) en de behandeling bij duizeligheid zijn zijn aandachtsgebied.

 

Topsportbegeleiding

 

Siebe traint wekelijks voetballers en voetbalsters met een preventief blessure programma. Dit programma is gericht op het voorkomen van voorste kruisband blessure’s. Hij hoopt alle Amstelveense sporters die te maken krijgen met een blessure snel en deskundig te revalideren naar een succesvolle sporthervatting!

 

Siebe is BIG-geregistreerd.

Wil jij terug komen op je oude niveau? Of beter?!