Wat onze klanten vertellen

138 google reviews Fysio Quality

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het patiëntenperspectief geeft een andere kijk op kwaliteit van zorg. ZorgkaartNederland is een betrouwbare bron omdat het beheerd wordt door de Patiëntenfederatie Nederland, een objectieve buitenstaander met een redactie- en een controleproces. De gegevens van ZorgkaartNederland worden ook door de Inspectie van Gezondheidszorg (IGZ) geanalyseerd. Naast de IGZ wegen ook zorgverzekeraars klantenervaringen al langer mee bij de inkoop van zorg. De klanten ervaring worden structureel uitgevraagd via QDNA na de afronding van een behandeltraject. Hierdoor zijn de patiënt ervaringen geverifieerd. Er zijn patiënten ervaringen beschikbaar over de zorg bij Fysio Quality sinds 2012.

 

Onderstaande ervaringen zijn overgenomen van ZorgkaartNederland.

Ik had er nog nooit van gehoord dry needling, ik ben door verwezen door mijn huisarts, na 1 behandeling merkte ik dat mijn spieren in mijn nek ontspande, normaal moest ik wel 5 behandelingen bij een gewone fysio om dit voor elkaar te krijgen. Ben zeer tevreden over fysio Quality!

 

Na twee behandelingen “Dry Needling” merkte ik een enorm verschil. Na twee behandelingen heb ik dan ook geen afspraak meer hoeven maken. Zeer deskundig!

 

Hij is erg goed met het behandelen van problemen met rug/nek en dan voornamelijk met de wervels/ribben is mijn ervaring. Tevens ook veel verstand van het lichaam in het algemeen (in mijn geval ook schouderklachten).

 

Kundige, luisterende en uiterst vakbekwame medewerkers, ook bij vervangende therapeut werkzaam bij deze zorgverlener blijft de standaard van een hoog niveau.

 

Al jaren last van rug/heup, na zwangerschap. Soms periode van hevige pijn waardoor beperking in bewegen. MRI orthopeed wees uit dat er vocht in bekken zat, maar dat dit niet iets is wat geopereerd kan worden. Behandeling fysio heeft mij gelukkig wel geholpen. Dry needling gaf absoluut verlichting. Ook aan oefeningen heb ik veel gehad. Er werd goed geluisterd naar mijn klacht en daarop een passende behandeling afgesproken.

 

Luistert goed naar de klachten. stelt juiste vragen. Geeft je inzicht in de problemen en de mogelijke oplossingen. Ook naar oplossingen waaraan je zelf niet zo snel zult denken. Maakt indien nodig gebruik van scanapparatuur om een scherper beeld te krijgen van de problemen. Zorgt ervoor dat je oefeningen op de juiste manier uitvoert en controleert en corrigeert dit ook. Stimuleert je om de oefeningen goed te doen.

 

Geeft een holistische behandeling en niet alleen op de symptomen behandeld. De dry needle methode die hij toepast werkt bij mij heel goed.

 

Zeer vakbekwaam. De toegewijde aandacht, goede uitleg over zijn behandelplan geven je het gevoel dat je als mens en niet als ‘geval’ behandeld wordt. Je wordt niet langer behandeld dan nodig is. Klachten zijn na 5 behandelingen verdwenen.

 

Goede behandeling van mijn rugklachten. Goede uitleg.

 

Na een vervelende periode van rugklachten ben ik op advies van de huisarts verwezen naar Fysio Quality waar ik een aantal maanden uitstekend begeleid ben. Het verminderen van de pijn én het werken naar verbetering toe heb ik als prettig ervaren. De betrokkenheid naast de wekelijkse behandeling van Fysio Quality is ontzettend fijn! Ik voelde mij serieus genomen bij Fysio Quality en kijk met een positief gevoel terug op de begeleiding.