Maak nu een afspraak

Afspraak maken via e-mail

Afspraak maken via WhatsApp

Afspraak maken via telefoon

Afspraak maken bij Fysio Quality

 

Een afspraak maken bij Fysio Quality is mogelijk via verwijzing en via de directe toegankelijkheid (zonder verwijzing). Neem bij het eerste bezoek uw verzekeringspas, legitimatie en een handdoek mee. Vergeet de verwijzing niet mee te nemen indien u verwezen bent. De verwijzing kan belangrijke informatie bevatten.

 

Stap 1 : Neem contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon voor een afspraak.

Direct toegankelijk

Geen wachtlijst

Online inschrijven

Stap 2 : Kom je voor het eerst bij Fysio Quality, klik op inschrijven onder aan deze pagina.

 

Geef uw voorkeurstijd aan

Fysio Quality heeft op dit moment geen wachtlijst. Als u voorkeur hebt voor een afspraak in de avond of in het weekend, dan kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven. Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan de behandeling (in overleg) ook aan huis gegeven worden (in dat geval is wel een verwijzing nodig!).

 

Wilt u vooraf een kostenindicatie?

Als er speciale revalidatiedoelen (bv maximale fitheid om deelname aan een bepaald toernooi of wedstrijd mogelijk te maken) en/of eisen (bijvoorbeeld met betrekking tot revalidatie in het buitenland) zijn, dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

 

Direct behandeling

Na een inventarisatie van de klachten en het lichamelijk onderzoek zal de uitslag hiervan direct met u besproken worden. Samen met u wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Meestal kan dan direct een begin gemaakt worden met de behandeling.

 

Echografisch onderzoek

Als u geïnteresseerd bent in een echografisch onderzoek, is het belangrijk om elkaar eerst telefonisch te spreken aangezien dan beoordeeld kan worden of dit onderzoek een zinvolle aanvulling is.

Online inschrijven