Afspraak maken

Bel 020 822 68 64 | Direct toegankelijk | Geen wachtlijst

Afspraak maken!

Een afspraak maken bij Fysio Quality is mogelijk via verwijzing en via de directe toegankelijkheid (zonder verwijzing). Neem bij het eerste bezoek uw verzekeringspas, legitimatie en een handdoek mee. Vergeet de verwijzing niet mee te nemen indien u verwezen bent. De verwijzing kan belangrijke informatie bevatten.

U kunt

  • bellen (020-8226864) voor een afspraak.
  • mailen (afspraken@fysio-quality.nl) voor een afspraak.
  • whatsappen (06-41810953) voor een afspraak.

 

Online inschrijven

Om het administratieve proces zo kort mogelijk te houden kan je je zelf inschrijven. Dit kan hier.

 

Geef uw voorkeur aan

Fysio Quality heeft op dit moment geen wachtlijst. Als u voorkeur hebt voor een afspraak in de avond of in het weekend, dan kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven. Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan de behandeling (in overleg) ook aan huis gegeven worden (in dat geval is wel een verwijzing nodig!).

 

Op maat

Wanneer er speciale revalidatiedoelen (bv maximale fitheid om deelname aan een bepaald toernooi of wedstrijd mogelijk te maken) en/of eisen (bv met betrekking tot revalidatie in het buitenland) zijn, dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

 

Direct behandeling

Na een inventarisatie van de klachten en het lichamelijk onderzoek zal de uitslag hiervan direct met u besproken worden. Als de klachten beïnvloedbaar zijn, worden de behandelmogelijkheden kortgesloten. Meestal kan dan direct een begin gemaakt worden met de behandeling.

 

Echografisch onderzoek

Wanneer u geïnteresseerd bent in een echografisch onderzoek is het belangrijk om elkaar eerst telefonisch te spreken aangezien dan beoordeeld kan worden of dit onderzoek een zinvolle aanvulling is.